לאוהבי טעם של שוקולד עשיר במיוחד! עוגיות שוקולדיות רכות שנמסות בפה בכל ביס.
אפשר להמיר את הפצפוצי שוקולד באגוזים או כל תוספת אהובה. עוגיות סופר טעימות ומושלמות לנשנוש עם כוס חלב או קפה.
עוגיות עשירות בשוקולד, רכות במיוחד בתוספת שוקולד צ'יפס. אופציה נוספת לעוגיות – עוגיות שוקולד ציפס רכות שנמסות בכל ביס!
תהנו!
עוגיות מומלצות נוספות:
עוגיות פיצוחים שקדים ואגוזים | עוגיות שיבולת שועל וטחינה | עוגיות תמרים (מגולגלות) מקמח מלא
| עוגיות שוקולד ציפס מלוחות | עוגיות טחינה נימוחות
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
6 תגובות
רק עכשיו נחשפתי לאתר שלך תקשיבי, אני רצה ממתכון למתכון
כל אחד יותר טוב מהשני והכל כל כך ברור ומסודר
תודה !
היי אמונה, משמח מאד לשמוע:) תהני שיהיה בתיאבון יקרה!
״ מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה, כ-4 דקות, עד שנוצרת קציפה תפוחה ובהירה.״
ז״א ששמים את החלבון ואת החלמון יחד?
היי, כן, יחד.
אין צורך להפריד את הביצים
העוגיות תפחו בתנור אבל אחר כך הם הפכו להיות שטוחות ממש. מה יכול להיות שעשיתי לא נכון?
היי, הן אמורות לצאת מעט תפוחות. לשים לב שלא דילגת על שלב בהכנה. הקצפת ביצים עם הסוכר עד תערובת תפוחה, לא לשכוח את א.האפייה, ולא לשכוח להניח בקפיא לפחות שיה ומיד לאחן מכן לתנור.
אלו בעיקר הדגשים שיש לשים לב על מנת שייצאו יפות ולא שטוחות