אין על המתכון לפנקייק הזה!
יש לנו חולשה לפנקייקים בבית והמתכון הבא הוא המתכון המנצח אצלנו.
הפנקייקים קלים להכנה, טעימים וכל כך אווריריים!
כדי שהפנקייק יצא עבה ואוורירי – השתמשו ברינג לפנקייקים, כדי לאפשר לפנקייק לתפוח לגובה בעת החימום.
הפנקייקים יוצאים עבים, רכים וכמובן כל כך טעימים!
תוספו קצת סירופ מייפל אמיתי (לא "בטעם של מייפל") , תוספות אהובות ואפילו כמה פירות העונה לרעננות –
ותקבלו מנה מפנקת וקוצרת מחמאות שתתחסל במהירות!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.




.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
30 תגובות
סוף סוף מצאתי את המתכון במנצח בלי בלבולי מוח ודאוונים.
יצא ממש טעים ותפוח ואורירי, ספג יפה את המייפל. עשיתי אותו פרווה ובלי רינג יצא עיגול מושלם!
תודה ענקית מהממת אחת!
היי מאיה, איזה כיף לשמוע! שמחה שיצא לכם טעים ונהנתם! שיהיה בתיאבון , כיף לקרוא כזאת תגובה 🙂
לצערי יצאו לי פנקייקים דלילים ודביקים.
היי קרן,הם אמורים להיות תפוחים.. מצטערת לשמוע יכול להיות שאולי לא שמת אחד מהמרכיבים? לאחר הכנת הבלילה צריך לשים לב גם להשאיר קצת זמן בצד לנוח כדי לאפשר לאבקת האפייה לפעול. מקווה שזה עוזר. אם יצא לך לנסות שוב אשמח לדעת איך יצא 🌹
היי. זו הפעם הראשונה שאני מכינה פיינקייק …. אין לי מחבת מתאים ולא רינג…. אפשר בלי? רק במחבת רגילה?
היי סיגל, בטח! הרינג פשוט עוזר להם לתפוח יותר לגובה אך אפשר בהחלט גם בלי רינג ורק במחבת רגילה 🙂 שיהיה בתיאבון!
היי, האם ניתן להשאיר את הבלילה ללילה?
היי שקד, מומלץ שלא כי יאבדו מהאווריריות שלהם.
כוס חמה או קרה ?
את מתכוונת לחלב? אפשר כוס חלב קר
שרשמת כוסות (קמח וחלב) הכוונה לכוס קר או חם (בגודל)??
תודהה
היי הודיה אני משתמשת במתכונים בכוס מדידה אוניברסלי, כוס אחת = 240 מל. אם אין לך כוס מדידה – אם את משתמשת בגודל כוס של כוס פלסטיק למשל, היא קטנה יותר. כוס פלסטיק = 180 מל. מקווה שעוזר.
את מוסיפה את 8 הכפות שמן לתוך הבלילה?, או שזה לשימון
היי קרן, לבלילה
עד שנוצרים בועות למעלה הפנקייק נשרף למטה. מה עושים
היי דוד,החום כנראה גבוה מידי, הבלילה לכן מתחממת מהר. להוריד קצת את החום של הכיריים
הי הכנתי ויצא לי דחוס. הדבר היחיד שלא שמתי זה סוכר. מה יכולה להיות הסיבה לדחיסות?
היי קרן, מצטערת לשמוע שיצא דחוס, כדי שלא ייצא דחוס כדאי לשים לב לכמה דברים- 1. לא לשכוח להוסיף את אבקת האפייה 2. לא לערבב את הבלילה יותר מידי- רק כמה ערבובים לתערובת אחידה (גם אם עדיין נשארים גושים קטנים לא נורא) 3. להקפיד לתת לבלילה לנוח כ 15 דקות לפני שמכינים את הפנקייקים, כדי לתת זמן לאבקת האפייה לפעול 4. לא חובה אבל מאד עוזר – להשתמש בטבעת מתכת (רינג) לפנקייקים בזמן שמחממים על המחבת- מאפשר לפנקייקים לתפוח יפה.
מקווה שהטיפים יעזרו לפעם הבאה אם ייצא לך להכין:)
היי בדיוק סיימתי להכין את הבלילה אבל אוכל לטגן את הפנקייק רק עוד שעה וחצי-שעתיים. זה בסדר? הם עדיין יהיו אווריריים?
היי חן, רצוי כמה שיותר קרוב לזמן הכנת הבלילה אך אפשר גם להניח עם כיסוי במקרר ולהכין כעבור שעתיים. אם יש לך טבעת (רינג) לפנקייקים – גם יעזור להם לתפוח יותר לגובה🙌
מתכון מעולה ממש, יצא מרקם טוב ואוורירי טעים!
מעולה, שמחה לשמוע שאהבתם! 🙂
הפנקייק היחידי שיצא לי מווווושלםםםם, אין דברים כאלה
אוורירי, עבה וממש ממש טעים. אחלה מתכון
ממש תודה.
היי ליטל, בשמחה, שמחה שאהבת! כיף שעדכנת 🙂
הכנתי ויצא ממש טעים!
תודה רבה!
איזה כיף, בשמחה 🙂
היי, הפנקייקס הכי טעימים ever! 😋
אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח ולוותר על האבקת אפיה?
חחח, איזה כיף לשמוע רבקי:) בטח, יכולה להשתמש בקמח תופח ולהוריד אבקת האפייה
תקשיבו מתכון נדיר בטירוף😋
זרקתי את כל המתכונים שהיו לי
תמיד היה נשרף לי ומתייבש והמתכון הזה פשוט טוב וקל
והכי חשוב טעים!!!!!!!!!!!!😜
האמת שכבר עשיתי מפה מלא מתכונים וכל אחד יותר טוב מהשני
מפתיע וטעים ברמות
חני איזה כיף לשמוע, שמחה שאת נהנית מהמתכונים,ושהפנקייקים יצאו טעימים! תודה על התגובה שיהיה בתאבון:)