אין על המתכון לפנקייק הזה!
יש לנו חולשה לפנקייקים בבית והמתכון הבא הוא המתכון המנצח אצלנו.
הפנקייקים קלים להכנה, טעימים וכל כך אווריריים!
כדי שהפנקייק יצא עבה ואוורירי – השתמשו ברינג לפנקייקים, כדי לאפשר לפנקייק לתפוח לגובה בעת החימום.
הפנקייקים יוצאים עבים, רכים וכמובן כל כך טעימים!
תוספו קצת סירופ מייפל אמיתי (לא "בטעם של מייפל") , תוספות אהובות ואפילו כמה פירות העונה לרעננות –
ותקבלו מנה מפנקת וקוצרת מחמאות שתתחסל במהירות!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים טעימים נוספים:
עוגיות בריאות עם פיצוחים שקדים ואגוזים | עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
14 תגובות
סוף סוף מצאתי את המתכון במנצח בלי בלבולי מוח ודאוונים.
יצא ממש טעים ותפוח ואורירי, ספג יפה את המייפל. עשיתי אותו פרווה ובלי רינג יצא עיגול מושלם!
תודה ענקית מהממת אחת!
היי מאיה, איזה כיף לשמוע! שמחה שיצא לכם טעים ונהנתם! שיהיה בתיאבון , כיף לקרוא כזאת תגובה 🙂
לצערי יצאו לי פנקייקים דלילים ודביקים.
היי קרן,הם אמורים להיות תפוחים.. מצטערת לשמוע יכול להיות שאולי לא שמת אחד מהמרכיבים? לאחר הכנת הבלילה צריך לשים לב גם להשאיר קצת זמן בצד לנוח כדי לאפשר לאבקת האפייה לפעול. מקווה שזה עוזר. אם יצא לך לנסות שוב אשמח לדעת איך יצא 🌹
היי. זו הפעם הראשונה שאני מכינה פיינקייק …. אין לי מחבת מתאים ולא רינג…. אפשר בלי? רק במחבת רגילה?
היי סיגל, בטח! הרינג פשוט עוזר להם לתפוח יותר לגובה אך אפשר בהחלט גם בלי רינג ורק במחבת רגילה 🙂 שיהיה בתיאבון!
היי, האם ניתן להשאיר את הבלילה ללילה?
היי שקד, מומלץ שלא כי יאבדו מהאווריריות שלהם.
כוס חמה או קרה ?
את מתכוונת לחלב? אפשר כוס חלב קר
שרשמת כוסות (קמח וחלב) הכוונה לכוס קר או חם (בגודל)??
תודהה
היי הודיה אני משתמשת במתכונים בכוס מדידה אוניברסלי, כוס אחת = 240 מל. אם אין לך כוס מדידה – אם את משתמשת בגודל כוס של כוס פלסטיק למשל, היא קטנה יותר. כוס פלסטיק = 180 מל. מקווה שעוזר.
את מוסיפה את 8 הכפות שמן לתוך הבלילה?, או שזה לשימון
היי קרן, לבלילה