בקלאווה ביתית מבצק פילו במילוי שקדים ואגוזים טחונים בסירופ מתקתק וניחוח הל משגע!
מתכון קל להכנה ומהיר לבקלאווה שכל אחד יכול להכין בבית בקלות.
אחד הקינוחים המרשימים וטעימים במיוחד. תראו כמה קל להכין!
מצרפת את כל שלבי ההכנה עם תמונות להכנה קלילה:)
אפשר לגוון את תערובת המילוי ולבחור את האגוזים האהובים עליכם. רעיונות במתכון…
קינוח פרווה מושלם להגשה לכל אירוח וחג!
לפני שמתחילים – טיפים לגבי עבודה עם בצק פילו:
דפי פילו הם דפי בצק דקים מרודדים עם מעט מאוד שומן. במהלך העבודה עם הבצק חשוב לוודא שהוא לא מתייבש ולכן מומלץ לכסות את הדפים בפלסטיק ולעטוף במגבת לחה. אם דף נסדק ניתן פשוט "להדביק" אותו בחזרה ולהמשיך לעבוד עם הדפים.
לא ניתן להקפיא פילו מופשר מכיוון והוא יהיה שביר.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.