ברוקולי אפוי בתנור
פרחי ברוקולי בתיבול עדין אפויים בתנור
מתכון מהיר לפרחי ברוקולי אפויים בתיבול עדין של שום ותבלינים עדינים.
תוספת טעימה ממכרת ב-5 דקות עבודה בלבד!
מושלמת עם כל ארוחה – גם לילדים!
אפשר לשלב בתנור במהלך האפייה גם: פרחי כרובית, קוביות בטטות, פרוסות גזר להגשה צבעונית ומגוונת.
תהנו!![]()
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות
(1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
3 ראשי ברוקולי
3 כפות שמן
1 כף אבקת שום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. שוטפים את הברוקולי היטב ומפרקים לפרחים.
3. בקערה מערבבים את הפרחים היטב יחד עם התבלינים ושמן ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. אופים בתנור בחום בינוני כ- 45 דקות או עד שהברוקולי מעט מזהיב.
5. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
![]()

באהבה ובתיאבון ❤️
![]()
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
.
