
עוגיות טחינה נימוחות
עוגיות טחינה רכות, טעימות שנמסות בפה. מתכון קל להכנה שכל אחד יכול להכין!
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מסדרים על תבנית ולתנור.
מעולה כשרוצים חטיף או קינוח זריז להגשה או פינוק לצד הקפה של הבוקר 🙂
עוגיות קלות להכנה מומלצות:
עוגיות בריאות עם פיצוחים שקדים ואגוזים – עוגיות טעימות מפיצוחים אגוזים וסילאן ב-10 דקות עבודה!
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות – עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות טעימות קלות להכנה
עוגיות שוקולד פאדג' נימוחות – עוגיות שוקולד עשירות רכות – טעימות במיוחד לאוהבי השוקולד!
תהנו!

1.5 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה)
1/2 כוס שקדים טחונים
150 גרם חמאה רכה
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סוכר חום
1 כף דבש
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 170 מעלות, חימום עליו ותחתון, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד קבלת תערובת אחידה.
3. מגלגלים כדורים קטנים מהתערובת (כף מהתערובת) ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (להשאיר מעט רווח בין כל עוגייה).
4. אופים ב- 170 מעלות כ-15 דקות. העוגיות מוכנות כשהן מזהיבות מעט וטיפה סדוקות (לשים לב שלא יישרף).
5. משאירים על התבנית שהעוגיות יצטננו, מגישים ונהנים מכל ביס!
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכונים מומלצים נוספים:
בעבע בתמר | עוגיות שיבולת שועל וטחינה | עוגיות בריאות עם פיצוחים שקדים ואגוזים | פנקייק אוורירי במיוחד




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!