תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות מוגשים בצלוחית עם פטרוזיליה קצוצה מעל
ניתן להכין תפוחי אדמה במגוון דרכים וניתן ליצור מהן מנות או תוספות מעולות:
מסלטי תפו"א קלאסיים-סלט תפוחי אדמה, לאפייה בתנור – תפוחי אדמה מניפה אפויים, לתבשילים – תפוח אדמה ושעועית ירוקה ברוטב אדום, ואף קציצות – קציצות ירק (אופציות נוספות בהמשך)
פה נתחיל בדרך הפשוטה ביותר – תפוחי אדמה מבושלים במים שיוצאים רכים וטעימים, מוסיפים תיבול קל ומגישים עם פטרוזיליה/עירית קצוצה
ניתן להגיש כתוספת טעימה לצד מנה בשרית, כמנה צמחונית בפני עצמה עם שמנת בצד או אפילו כתוספת בארוחת בוקר עיראקית.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
רעיונות למתכונים עם תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה מניפה אפויים
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
סלט תפוחי אדמה במיונז עם גזר ואפונה
תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה