
תפוחי אדמה קטנים קריספיים בתנור
תפוחי אדמה קטנים אפויים ופריכים במיוחד. ממכר בטירוף!
10 דקות עבודה והתנור עושה את השאר.
תוספת מושלמת לארוחת צהריים או ערב, לאירוח או סתם כך לנשנוש.
ממליצה להכין הרבה כי הן ייחטפו מיד בצאתן מהתנור מרוב שטעים!
תהנו!
תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור הדפסה
1 חבילה של תפוחי אדמה קטנים, שטופים היטב
1/4 כוס שמן זית
פפריקה מתוקה או חריפה
מלח ופלפל
אופציות נוספות לתיבול: תימין, רוזמרין
להגשה: חופן פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה:
1. חותכים את התפוחי אדמה השטופים לחצי ושמים בסיר. שופכים מעל מים עד כיסוי תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ-10 דקות על להבה בינונית (לשחרור העמילן) עד לריכוך קל של תפוחי האדמה. מסננים את המים ומניחים לתפוחי האדמה להצטנן.
2. מסדרים את חצאי התפוחי אדמה אחד ליד השני על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. מברישים כל פלח בשמן זית, מפזרים מעל את שארית התבלינים באופן אחיד ומכניסים לתנור על חום 190 מעלות כ-45 דקות עד השחמה.
4. מצננים, מפזרים מעל פטרוזיליה טרייה קצוצה ומגישים לפני שהכל נחטף!
באהבה ובתיאבון ❤
מושלם לצד:
קציצות בשר עסיסיות מטוגנות | דג סלמון אפוי בתנור | שניצל פנקו עם פירורי לחם מוזהבים | עוף שלם צלוי בתנור
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – אני תמיד נהנית לראות איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי