תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור – התוספת הכי טעימה שיש!
תיבול פשוט ובכלום עבודה. התנור עושה את השאר.
תפוחי האדמה יוצאים קריספיים וכל כך טעימים שאי אפשר להפסיק לאכול!
תוספת מושלמת לשניצל, לכל מנה בשרית או אפילו סתם לנשנוש. ממליצה להכפיל כמויות כי נחטף!
אופציה נוספת לתפוח אדמה שיוצא קריספי: תפוחי אדמה קטנים מעוכים בתנור – מנה קלה להכנה שגם שנחטפת תוך דקות!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
.
מתכונים נוספים עם תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה מעוכים בתנור | תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
תפוחי אדמה מניפה אפויים | לביבות תפוחי אדמה
פרוסות תפוחי אדמה בתנור
קציצות תפוח אדמה וירק מטוגנות – ערוק







.
מושלם לצד:
דג סלמון אפוי בתנור | שניצלונים לילדים
שניצל פנקו עם פירורי לחם מוזהבים | שוקי עוף בשום לימוני עם תפוחי אדמה




.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
.