תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור – התוספת הכי טעימה שיש!
תיבול פשוט ובכלום עבודה. התנור עושה את השאר.
תפוחי האדמה יוצאים קריספיים וכל כך טעימים שאי אפשר להפסיק לאכול!
תוספת מושלמת לשניצל, לכל מנה בשרית או אפילו סתם לנשנוש. ממליצה להכפיל כמויות כי נחטף!
אופציה נוספת לתפוח אדמה שיוצא קריספי: תפוחי אדמה קטנים מעוכים בתנור – מנה קלה להכנה שגם שנחטפת תוך דקות!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מושלם לצד:
דג סלמון אפוי בתנור | שניצלונים לילדים
שניצל פנקו עם פירורי לחם מוזהבים | שוקי עוף בשום לימוני עם תפוחי אדמה
דג סלמון אפוי בתנור שניצלונים לילדים שניצל פנקו קריספי עוף עם תפוח אדמה ברוטב שום לימוני
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!