מתכון קל ופשוט לתפוחי אדמה שחותכים לצורת מניפה ואופים בתנור ויוצא קריספי וטעים!
תפוחי אדמה מניפה עם שמן זית, תבלינים ועשבי תיבול אפויים בתנור.
תוספת יפה וחגיגית בתיבול טעים!
תפוחי אדמה אחת התוספות הטעימות שיש המופיעה כמעט בכל ארוחה ומגוון וריאציות!
אפשר גם להכין תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור או לשלב קוביות תפוחי אדמה עם בטטות אפויות בתנור.
כך או כך יוצא טעים בטירוף ונחטף!!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים עם תפוח אדמה:
פירה חלבי | קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
תפוחי אדמה מעוכים בתנור | עוף ותפוח אדמה בשקית קוקי |
סלט תפוחי אדמה במיונז עם גזר ואפונה | תפוח אדמה מבושל






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה