שניצל פנקו עם פירורי לחם מוזהבים
שניצל קריספי טעים כל כך, מהיר וממש קל להכנה!
לשדרוג השניצל אפשר להוסיף עשבי תיבול או שומשום בתערובת פירורי הלחם ואם אתם בעניין של שניצל פריך פריך כמו במסעדות וטיפים להכנת שניצל מעולה תציצו בלינק ותוכלו להכין למשפחה שניצלים כמו שמגישים בחוץ.
לתוספת – אפשר להכין קוסקוס אינסטנט או להגיש עם פסטה ברוטב עגבניות מהיר לצד כמה ירקות חתוכים גס.
ארוחה שכולם אוהבים שמתחסלת במהירות!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
שניצל פנקו עם פירורי לחם מוזהבים הדפסה
500 גרם חזה עוף, פרוס דק
1 ביצה גדולה
1 כוס פנקו
1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1/2 כפית אבקת שום (אפשר יותר, לפי הטעם)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. בקערה עמוקה טורפים ביצים. בצלחת שטוחה נוספת מניחים את פירורי הלחם ומערבבים יחד עם השום והמלח.
2. מכניסים את כל הנתחים לקערה עם בלילת הביצה ומצפים את כל הנתחים בתערובת היטב.
3. לוקחים כל נתח ומצפים בפירורי הלחם מ-2 הצדדים. מהדקים היטב.
4. מחממים מחבת עם שמן (בגובה מחצית עובי הנתחים) על אש בינונית וכשהשמן התחמם מטגנים את השניצלים כ- 2-3 דקות בכל צד עד הזהבה (תלוי בעובי הנתחים. לשים לב לא לטגן יותר מידי זמן על מנת שלא יתייבשו בטיגון).
5. מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן (לא אחד על השני).
מגישים עם פלחי לימון או מטבלים אהובים ונהנים מכל ביס!
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
הולך מעולה לצד:
פסטה ברוטב עגבניות משגע | ניוקי ברוטב פסטו
תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור | פתיתים אדומים אחד אחד
קצת ירקות:
גזר מבושל שילדים אוהבים | כרובית אפויה בתנור
תירס חם מבושל | פלפלונים קלויים בתנור
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!