רולדת בשר טחון מבצק פילאס עם שקדים וצימוקים בניחוח בהרט משגע!
מתכון קל להכנה למאפה חם, חגיגי וטעים בטירוף שמכינים בקלות
מכינים את תערובת המילוי ומגלגלים בבצק פילאס מוכן כך שחוסך הרבה זמן הכנה.
יוצא פריך מבחוץ עם טעמי מילוי משגעים מבפנים!
מושלם להגשה לכל אירוח בשרי חגיגי וחג.

רולדת בשר טחון עם שקדים וצימוקים
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים עם בשר:
קציצות בשר מטוגנות
קציצות בשר ברוטב עגבניות
קציצות בשר ברוטב עגבניות ושום פיקנטי
קציצות בשר עם אפונה ברוטב אדום
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!