
רוטב עגבניות ב-4 מרכיבים
מתכון לרוטב עגבניות מהיר בסגנון איטלקי שמכינים מ-4 מרכיבים בלבד!
סוגר פינה כשצריך להכין משהו מהיר – ממרכיבים בסיסיים, מהיר וקל להכנה
רוטב אדום ביתי מושלם במיוחד לפיצה ולפסטה – מתכון קל להכנה פשוט וטעים!
תהנו!


רוטב עגבניות ב-4 מרכיבים! הדפסה
2 שימורי עגבניות שלמות קלופות, מומלץ זן איטלקי (Pomo או Mutti) (סה"כ 800 גרם)
40 גרם חמאה
1 בצל סגול שלם, קלוף
2 שיני שום, קלופות
מלח - לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים סיר קטן על להבה בינונית. מוסיפים את כל המרכיבים ומבשלים עם מכסה סגור למשך 15-20 דקות (מערבבים כמה שפחות).
2. מכבים את האש, מוציאים את הבצל ובעזרת בלנדר ידני טוחנים הכל למרקם חלק. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
* הבצל נותן את טעמו בעת הבישול. אין צורך לטחון אותו ברוטב - ניתן לאכול אותו בנפרד.
מושלם כרוטב לפסטה מהירה
ומתאים לרוטב לפיצה ביתית
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכונים עם רטבים מומלצים נוספים:
רוטב עגבניות לפסטה
ספגטי בולונז עשיר
פסטה ברוטב שמנת פטריות
פסטה פסטו טבעוני




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!