רוטב סלסה מקסיקני
רוטב סלסה כמו במסעדות מקסיקניות!
תראו כמה קל להכין רוטב סלסה מושלם בבית שיוצא כמו במסעדות!
הסלסה המפורסמת מהמטבח המקסיקני המורכב מעגבניות, פלפלים חריפים, בצל, שום, כוסברה לימון ומעט מלח.
רוטב מושלם לנאצ'וס וכמובן רוטב משלים לארוחת טאקוס מקסיקנית מפנקת עם גוואקמולי, טורטיות ועוד!
לא צריך לקנות מוכן , מכינים בבית – הכי טרי וטעים ואי אפשר להפסיק לאכול!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
רוטב סלסה מקסיקני הדפסה
1/2 בצל בינוני (לבן או סגול)
1/4 - 1/2 פלפל צ'ילי ירוק חריף (תלוי במידת החריפות שתרצו)
400 גרם עגבניות מרוסקות מזן איטלקי (1 קופסת שימורים, מומלץ של POMO או MUTTI)
1/2 צרור כוסברה
1/4 לימון סחוט טרי (או לפי הטעם)
1 שן שום, כתושה
1/4 כפית כמון, טחון
1/2 כפית סוכר
3/4 כפית מלח (או לפי הטעם)
1/4 כפית פלפל שחור, גרוס
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון קוצצים דק בצל ופלפל ירוק חריף.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים בהדרגה ומעבדים עד קבלת הסמיכות הרצויה.
3. טועמים ומוסיפים מלח או לימון לפי הטעם.
4. מומלץ להגיש לאחר קירור של כשעה במקרר.
* מגישים באותו יום או מאחסנים בכלי אטום עד 3 ימים במקרר.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים מהמטבח המקסיקני:
טאקוס עם בשר טחון בסגנון מקסיקני
בשר טחון לטאקו וטורטייה | פיקו דה גאיו – סלט סלסה מקסיקנית
גוואקמולי – סלט אבוקדו מקסיקני
אורז מקסיקני אדום | טורטייה חזה עוף מקסיקני
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!