תבשיל אורז עם עדשים כתומות בתיבול וניחוח שממלא את כל הבית של כמון ושום נפלא!
מנה צמחונית קלה להכנה. אוכלים בד"כ עם יוגורט וכמה עגבניות קצוצות מרעננות ויש לכם ארוחה מזינה כל כך טעימה ומשביעה!
אפשר להגיש לצד מנה בשרית, או כמנה צמחונית ואפילו לאכול כמנה טבעונית טעימה בפני עצמה.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכוני אורז מומלצים נוספים:
אורז צהוב עם שקדים וצימוקים
אורז עם אטריות מטוגנות
אורז אדום עם גרגירי חומוס ובצל מטוגן
מגדרה – אורז עם עדשים ובצל מטוגן
להגיש ניתן גם להגיש עם:
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
4 תגובות
כבר כמה פעמים הכנתי לפי המתכון ויוצא כל כך טעים! כבר קבוע אצלנו בבית 🙂
היי אלה, איזה כיף 🙂 תודה שעדכנת!
העדשים הכתומות מתרככות ככ מהר ?
היי טל, כן. מבשלים לפי ההוראות יחד עם האורז