מתכון קל וטעים של מוקפץ קינואה בסגנון אסייתי!
המנה טבעונית, ומורכבת מבסיס של קינואה מבושלת
שמקפיצים עם תערובת טעימה של הרבה בצל שום וג'ינג'ר יחד עם פטריות ברוטב מתקתק.
ארוחה קלה להכנה וכל כך טעימה!
אפשר להכין את המנה עם קינואה אדומה לבנה או שילוב, כך או כך יוצא טעים ובריא.
אם זאת הפעם הראשונה שאתם מכינים קינואה ורוצים לדעת איך מכינים קינואה אוורירית – כנסו לפה
ותראו את שלבי ההכנה וכמה קל להכין!
אפשר לשלב אותה בכל כך הרבה מנות – ברגע שתכינו תראו שתתחילו להכין שוב ושוב 🙂
*מנות נוספות שאפשר להכין עם קינואה:
סלט קינואה עם חמוציות ועשבי תיבול
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
רעיונות למוקפצים קלים וטעימים נוספים:
ברוקולי מוקפץ עם פטריות
עוף מוקפץ עם פטריות וקשיו
תפשעועית ירוקה מוקפצת
פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי
נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב אסייתי
עוף מוקפץ עם ברוקולי בסגנון אסיאתי
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה