קוביות בטטות ותפוחי אדמה מתובלים וקריספיים בתנור.
אין על התוספת הזאת! כל כך פשוט ומהיר להכין ויוצא כל כך טעים!
למי שאוהב את החלקים הפריכים במיוחד (כמוני), אפשר להשאיר עוד קצת זמן בתנור עד שמגיעים למידת ההשחמה שרוצים.
יוצאות פריכות מבחוץ ורכות וטעימות מבפנים. ממש חטיפים קטנטנים וממכרים.
קולפים, חותכים לקוביות ומתבלים – 10 דקות עבודה והתנור עושה את השאר!
כיף לנשנוש ותוספת אהובה במיוחד לצד שניצל או כל מנה בשרית.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכוני תוספות מומלצים נוספים:
ניוקי ברוטב שמנת פסטו
פתיתים אדומים אחד אחד
בטטות צלויות בתנור
קוסקוס אינסטנט אוורירי
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
הכנתי כתוספת לסעודת שבת, יצא מושלם !!!! תודה .
איזה כיף לשמוע! שמחה שאהבתם 😊 תודה על העדכון