קוביות בטטות ותפוחי אדמה מתובלים וקריספיים בתנור.
אין על התוספת הזאת! כל כך פשוט ומהיר להכין ויוצא כל כך טעים!
למי שאוהב את החלקים הפריכים במיוחד (כמוני), אפשר להשאיר עוד קצת זמן בתנור עד שמגיעים למידת ההשחמה שרוצים.
יוצאות פריכות מבחוץ ורכות וטעימות מבפנים. ממש חטיפים קטנטנים וממכרים.
קולפים, חותכים לקוביות ומתבלים – 10 דקות עבודה והתנור עושה את השאר!
כיף לנשנוש ותוספת אהובה במיוחד לצד שניצל או כל מנה בשרית.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכוני תוספות מומלצים נוספים:
ניוקי ברוטב שמנת פסטו
פתיתים אדומים אחד אחד
בטטות צלויות בתנור
קוסקוס אינסטנט אוורירי




כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
14 תגובות
הכנתי כתוספת לסעודת שבת, יצא מושלם !!!! תודה .
איזה כיף לשמוע! שמחה שאהבתם:) תודה על העדכון
המוני תודות! יצא מדהים ונגמר בשניות!
!היי סופיה, איזה כיף שמחה לשמוע 🙂
הכנתי ויצא ממש טוב, קצת חבל שבאופציות הנוספות לתיבול לא רשום כמויות 🙂
היי בר תודה שעדכנת, שמחה שהיה לכם טעים:) האופציות לתיבול – אפשר לפזר מעל ככף מעשבי תיבול היבשים
הכנתי פעם אחת ונחטף
הולכת להכין שוב ךחג השני.
תודה על המתכון
היי לילית, שמחה לשמוע שכולכם אהבתם, תודה על העדכון 🙂 תהנו בחג, שיהיה בתיאבון וחג שמח!
היי,
יש לי 2 שאלות (אני חדשה בתחום הבישולים):
א. 60 מ"ל שמן לא הופך את זה ליותר מדי לא בריא?
ב. איך באופן כללי במתכונים שונים יודעים אם זה 180 מעלות או 200 או 220 או 250 וכו'?
תודה 🙂
היי יעל! לגבי השמן – ייצא פחות פריך אבל את יכולה לשים פחות. בכל מקרה ייצא טעים:)
לגבי הטמפרטורה: 180 מעלות- חום ממוצע, מצויין במיוחד לאפייה, משתמשים גם למתכונים נוספים אך כל מתכון שונה במידת החום שנדרש. לעיתים מחממים בחום מתון של 180-200 מעולות ולאחר מכן מעלים לטמפרטורה גבוהה יותר לקראת סוף האפייה על מנת לקבל צריבה יפה של המנה.
היי ימית! הכנתי פעם אחת והכל נטרף בשניות מתכון קליל וטעים … וגם היום חיפשתי בגוגל שוב מתכון לתוספת תפו"א ובטטות, והופיעו הרבה מתכונים ובחרתי דווקא בשלך! (זכרתי את המתכון בגלל התמונה שלהם אחרי האפיה, בתבנית התנור:)
תודה רבה ותמשיכי לעשות חיל!!
היי בתי, איזה כיף לשמוע! בשמחה רבה, שמחה שאהבתם ושנטרף:) תודה שחזרת לעדכן, שיהיה בתיאבון!
נהנית מהאתר שלך
היי סיוון, איזה כיף לשמוע 😊תודה יקרה!