איך מכינים פתיתים אדומים שיוצאים אחד אחד?
מתכון קל להכנה וטעים לפתיתים אדומים בתיבול מושלם שלא נדבקים אחד לשני!
תוספת מעולה לארוחה קלילה וטעימה ושילדים אוהבים במיוחד!

אני אוהבת בעיקר להשתמש בפתיתים העגולים – איתם אני מקבלת את התוצאות הכי טובות!
אחת התוספות האהובות המתאימה לכל ארוחה, שכיף לאכול ואפילו לנשנש מהסיר 🙂
רוצים מתכון בסיסי לפתיתים?
לחצו כאן: מתכון לפתיתים אחד אחד
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות
קוסקוס אינסטנט אוורירי
תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור
אורז אדום עם גרגירי חומוס ובצל מטוגן
פתיתים אחד אחד





אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
6 תגובות
עשיתי לילדים, יצא נהדר.
הכל נטרף בצ'יק.
היי יקרה! איזה כיף, שמחה לשמוע 🥰
פתיתים אף פעם לא יוצאים אחד אחד, ואפשר להפסיק להשתמש בביטוי הזה. גם בתמונה הם נמצאים בגושים
היי רינת, בישול פתיתים עם הוספת מרכיבים ביחסים שונים יכול לשנות המרקם שלהם למרקם בצקי. הביטוי אחד אחד בא להמחיש כי בישול פתיתים בחום ויחסים נכונים מאפשר להגיע לפתיתים שלא נדבקים אחד לשני אלא יפים ומופרדים. תודה על התגובה :)🙌
יצא טעים מאד!!! תודה על המתכון, הכל נטרף, פעם הבאה אני מכפילה כמויות! 🙂
היי יערה, תודה שחזרת לעדכן 🙂 כיף שאהבתם!