מתכון לפשטידת קישואים פרווה כך כך קלה להכנה שיוצאת רכה, טעימה וממכרת!
במיוחד לצד תוספת מרעננת של יוגורט או שמנת חמוצה בצד.
פשטידה מקישואים מגורדים ובצל מטוגן שמכינים ב- 10 דקות עבודה והתנור עושה את השאר.
הגישו לצד סלט ירקות ויש לכם ארוחת ערב קלילה וטעימה שכל המשפחה תאהב!
הפשטידה פרווה אך ניתן להפוך אותה לחלבית על ידי הוספת מגוון גבינות לתערובת (אופציות בהמשך) –
הפשטידה יוצאת נהדר ומושלמת להגשה בשבועות או כל אירוח חלבי.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
10 תגובות
הפשטידה משחימה מלמעלה אך בפנים נשארת עיסה ,כמעט שעתיים בתנור.מה הסיבה?
היי ענת, לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן בתנור. אולי נשארו עוד נוזלים לאחר סחיטת הנוזלים מהקישואים / בצל? אולי התבנית יותר קטנה ממה שרשום במתכון : 20על 26(אם התבנית קטנה יותר משך האפייה יתארך) או חום התנור גבוה מידי? אם טיפה משחים זה בסדר, תמשיכי אפייה עד שמתייצב.👍 בהצלחה! אשמח לשמוע איך הסתדר לך🌹
ניסיתי את הפשטידה,
היה טעים בטרוף!!!!
כולם טרפו, גם הילדים
תודה!
תודה שרה ששיתפת, שמחה לשמוע שאהבתם:) שיהיה בתאיבון! 🌹
פשטידת קישואים יצא מצויין תודה
האם אפשר להקפיא?
צודה
היי מיכל, שמחה לשמוע שאהבת:) כן, את יכולה להקפיא את הפשטידה בכלי אטום
פשטידה נהדרת! רק צריך להפחית במלח
היי עדי, שמחה לשמוע שאהבת, אפשר להפחית ל1 – 1.5 כפית מלח, לפי הטעם
🙂 תודה שחזרת לעדכן, תהנו!
יצא מעולה .מבקשת אם אפשר לשלוח לי מתכונים חדשים במייל.
היי שולמית, שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן 🙂 את יכולה ללחוץ באתר על כפתור הפעמון שנמצא בצד התחתון הימני של העמוד כדי שתוכלי לקבל התראה על כל מתכון חדש שעולה לאתר.
כמו כן מוזמנת לעקוב אחרי הפייסבוק ואינסטגרם 'קל להכנה', גם שם עולים מגוון מתכונים וסרטונים קלים וטעימים:)
מוזמנת בשמחה!