מתכון לפשטידת קישואים פרווה כך כך קלה להכנה שיוצאת רכה, טעימה וממכרת!
במיוחד לצד תוספת מרעננת של יוגורט או שמנת חמוצה בצד.
פשטידה מקישואים מגורדים ובצל מטוגן שמכינים ב- 10 דקות עבודה והתנור עושה את השאר.
הגישו לצד סלט ירקות ויש לכם ארוחת ערב קלילה וטעימה שכל המשפחה תאהב!

פשטידת קישואים לצד שמנת חמוצה/יוגורט
הפשטידה פרווה אך ניתן להפוך אותה לחלבית על ידי הוספת מגוון גבינות לתערובת (אופציות בהמשך) –
הפשטידה יוצאת נהדר ומושלמת להגשה בשבועות או כל אירוח חלבי.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
בואיקוס – לחמניות גבינה עם זיתים ממכרות
ניוקי ברוטב שמנת שום ופרמזן
פסטה ברוטב פסטו אגוזים עם גבינת מוצרלה מגורדת
פסטה ברוטב שמנת פטריות
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
הפשטידה משחימה מלמעלה אך בפנים נשארת עיסה ,כמעט שעתיים בתנור.מה הסיבה?
היי ענת, לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן בתנור. אולי נשארו עוד נוזלים לאחר סחיטת הנוזלים מהקישואים / בצל? אולי התבנית יותר קטנה ממה שרשום במתכון : 20על 26(אם התבנית קטנה יותר משך האפייה יתארך) או חום התנור גבוה מידי? אם טיפה משחים זה בסדר, תמשיכי אפייה עד שמתייצב.👍 בהצלחה! אשמח לשמוע איך הסתדר לך🌹