פרחי כרובית זהובים קריספיים וחמים ישר מהתנור- הכי טעים שיש!
מתכון פשוט ותוצאה כל כך טעימה שנחטף תוך שניות מהתבנית.
מתאים כתוספת לכל ארוחה או אפילו סתם לנשנוש בריא וטעים.
ממליצה להכפיל כמויות כי נחטף מהר 🙂
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
תוספות נוספות מומלצות:
קוביות בטטה אפויות
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
כרובית אפויה בטחינה
קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
6 תגובות
אתמול בישלתי אאת הכרובית מעט והיום אפיתי אותה עם התבלינים על פי מתכונך. יצא טעים להפליא. תודה לך.
היי שולמית, מעולה! שמחה לשמוע שאהבת😊 תודה על העדכון!
הכנתי בלי לבשל לפנים ישר עם התיבול ולתנור כפי שרשום- יצא קריספי וטעים בדיוק כפי שאני אוהבת! תודה רבה!!
מעולה! שמחה שאהבת 🙂
חייב שום
איך אפשר בלי שום :-)
היי ניצן, לא חייב, יוצא טעים גם בלי:) מי שאוהב יכול להוסיף כמובן