
כרובית אפוייה בתנור
פרחי כרובית זהובים קריספיים וחמים ישר מהתנור- הכי טעים שיש!
מתכון פשוט ותוצאה כל כך טעימה שנחטף תוך שניות מהתבנית.
מתאים כתוספת לכל ארוחה או אפילו סתם לנשנוש בריא וטעים.
ממליצה להכפיל כמויות כי נחטף מהר 🙂
תהנו!
כרובית אפוייה בתנור הדפסה
1 כרובית גדולה, מפורקת לפרחים
לתיבול:
6 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
פלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית רחבה בנייר אפייה.
2. שוטפים את הכרובית היטב ומפרקים לפרחים. מערבבים את מרכיבי התיבול בכוס.
3. בקערה מערבבים את הפרחים היטב יחד עם רוטב התיבול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. אופים ב- 200 מעלות כ- 40 דקות או עד שהכרובית רכה וזהובה.
5. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
תוספות נוספות מומלצות:
קוביות בטטה אפויות
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
כרובית אפויה בטחינה
קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
6 תגובות
אתמול בישלתי אאת הכרובית מעט והיום אפיתי אותה עם התבלינים על פי מתכונך. יצא טעים להפליא. תודה לך.
היי שולמית, מעולה! שמחה לשמוע שאהבת😊 תודה על העדכון!
הכנתי בלי לבשל לפנים ישר עם התיבול ולתנור כפי שרשום- יצא קריספי וטעים בדיוק כפי שאני אוהבת! תודה רבה!!
מעולה! שמחה שאהבת 🙂
חייב שום
איך אפשר בלי שום :-)
היי ניצן, לא חייב, יוצא טעים גם בלי:) מי שאוהב יכול להוסיף כמובן