פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה שאופים בתנור וסופגות טעמים נהדרים בזמן האפייה!
פרוסות תפוחי אדמה דקיקות, זהובות וקריספיות בקצוות, רכות ונמסות מבפנים,
בתיבול חמאה מומסת ושום, בתוספת ניחוח תימין.
מאפה תפוחי אדמה חגיגי וקל להכנה, מושלם לאירוח!
התיבול פה הכי פשוט אבל הסוד הוא בפרוסות הדקות, ככל שהן דקות יותר – כך המנה טעימה יותר.
הפרוסות סופגות את כל הטעמים בזמן האפייה ונותנות מרקם כל כך נימוח בפה

מאפה תפוחי אדמה מפרוסות דקות
הכי כיף להניח במרכז השולחן וכל אחד מוזמן לשלוף לעצמו פרוסה חמה ופריכה,
חגיגה של טעמים ומרקמים בפה!
מתכונים נוספים עם תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור | קוביות תפוחי אדמה עם בטטות אפויות בתנור
תפוחי אדמה מניפה | תפוחי אדמה מעוכים בתנור
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים עם תפוח אדמה:
פירה חלבי | קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
תפוחי אדמה מעוכים בתנור | עוף ותפוח אדמה בשקית קוקי |
סלט תפוחי אדמה במיונז עם גזר ואפונה | תפוח אדמה מבושל






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה