
רוטב עגבניות לפסטה כמו של פעם
המתכון לרוטב הזה מלווה אותי כבר שנים, מתכון מנצח! פשוט להכנה ויוצא כל כך טעים
מנה שכל ילד / מבוגר אוהב. אצלי זאת אחת המנות האהובות על הילדים כשהם חוזרים מבית הספר. מתחסל במהירות! רוטב מושלם בכלום עבודה. מתאים לפסטות ורוטב מעולה גם לפיצה ביתית!
תהנו!


פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם הדפסה
2 קופסאות עגבניות שלמות (סהכ 800 גרם) (מהזן האיטלקי)
1 בצל סגול מקולף, שלם
3 שיני שום מקולפות
30 גרם חמאה
1 כף אורגנו יבש
1 כפית רסק עגבניות
5 - 4 עלי בזיליקום טריים
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לסיר קטן/בינוני.
2. מחממים על להבה בינונית עם מכסה סגור למשך 15-20 דקות (מערבבים כמה שפחות).
3. מכבים את האש, מוציאים את הבצל ובעזרת בלנדר ידני טוחנים הכל למרקם חלק.
4. מבשלים פסטה לפי הוראות זמן ההכנה של היצרן. וכשהפסטה מוכנה מערבבים את הרוטב יחד עם הפסטה, מפזרים מעל קצת פרמז'ן מגורד ומגישים באהבה.
באהבה ובתיאבון ❤
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי