פלפלים ממולאים בבשר, אורז וירקות ברוטב אדום חמוץ מתוק. הטעם והריח משגע!
אחד המתכונים הכי ביתיים שיש וטעימים בטירוף
נראה מסובך להכין אך ממש לא! סה"כ ההכנה פשוטה אך עם כמה שלבים.
מצרפת שלב אחר שלב להכנה קלה ומדוייקת שיהיה לכם פשוט ויצא טעים בטירוף!
זהו המתכון האהוב עליי לפלפלים ממולאים! סבתא שלי הייתה גם מוסיפה מגוון גרעינים לתוך תערובת המילוי (אופציות ראו בהמשך).
תוכלו לגוון בעשבי התיבול בתערובת המילוי כמו כוסברה, פטרוזילה ושמיר
ואפשר בקלות להפוך את המנה לצמחונית / טבעונית על יד הורדת הבשר מתערובת המילוי והוספת ירק קצוץ אהוב במקום.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
פלפלים קלויים בתחמיץ
פלפלונים קלויים בתנור
תומייה עיראקי – קציצות ברוטב שום ונענע
קובה סלק עיראקי – קובה אדומה
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!