מתכון מנצח לפירה תפוחי אדמה פרווה משגע!
תוספת אולטימטיבית לארוחה בשרית טעימה, ובעצם לכל ארוחה!
פירה פרווה טעים וקל להכנה שמכינים מכמה מרכיבים בודדים.
תדמיינו פירה זהוב ורך בצלחת הגשה, ועליו בצל מטוגן בנדיבות – פשוט טעים!
הפירה הזה הוא תוספת מושלמת וקלה, עם טעם נהדר שמשתלב עם כל מנה.
מצורף מתכון עם כל שלבי ההכנה לפירה פרווה שיוצא רך ועשיר, כאילו הוספנו לו שמנת, אך הוא בעצם פרווה.
תגישו עם שניצל, עוף , קציצות בשר , ובעצם כל מנה
וברגע שתטעמו לא לא תפסיקו לאכול ממנו!
* לאירוע חלבי אפשר בקלות להפוך את הפירה לפירה חלבי קרמי משגע על ידי הוספת כמה מרכיבים בודדים.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
.
מומלצים נוספים מתפוחי אדמה:
פירה חלבי
תפוחי אדמה מניפה אפויים
תפוח אדמה מבושל
תפוחי אדמה מניפה
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות
.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
.