
פיצה פיתה
מתכון קל להכנה לפיצה על פיתה כמו של פעם!
ארוחה קלילה וטעימה בכמה דקות עבודה בלבד
מתכון שהילדים אפילו ייהנו להכין ולאכול 🙂
אפשר להשתמש ב- 4 סוגים שונים של רטבים:
1. רוטב לפיצה קנוי
2. קטשופ
2. רוטב זריז מרסק עגבניות – (מתכון בהמשך)
3. רוטב עגבניות מהיר – רוטב עגבניות מהיר והכי טעים שיש ב-5 דקות עבודה!
רגע! לפני שנתחיל – למי שאוהב בסיס קריספי לפיצה:
תכניסו את הפיתות כמה דקות לתנור לפני שאתם מוסיפים את הרטב והגבינה מעל – יוצא הכי טעים !
תהנו!


פיצה פיתה הדפסה
2 פיתות
פרוסות גבינה צהובה / גבינה צהובה מגורדת
לרוטב:
2 כפות גדושות רסק עגבניות
4 - 3 כפות מים
1 שן שום כתושה (או 1/4 כפית אבקת שום)
1 כפית אורגנו מיובש
1 כפית בזיליקום מיובש
מלח ופלפל, לפי טעם
אופציות לתוספות:
זיתים / פטריות / תירס / אננס / טונה / בצל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים את מרכיבי הרוטב בכוס.
3. מורחים 1-2 כפות מהרוטב על הפיתות, מניחים גבינה צהובה מעל ותוספות אהובות.
4. מניחים על תבנית מרופדת על נייר אפייה - 200 מעלות למשך כ-15 דקות [klhtimer seconds="900" time_text="(הפעל טיימר ⏱ 15 דקות) "].
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכונים נוספים מומלצים:
פסטה ברוטב שמן זית ושום פסטה אלי אוליו | רוטב עגבניות לפסטה
פסטה ברוטב פסטו | ניוקי ברוטב שמנת שום ופרמזן
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
מתכון קל ונרטה טעים. האם הפיצות חצויות לרוחב או שלימות?
היי מירי, פה הן שלמות. אפשר לחתוך את הפיצות לרוחב ולקבל פיצות דקות יותר רק לשים לב שלא יישרף בתנור, לחמם כמה דקות פחות