
פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול
מתכון משגע לפטריות מוקפצות בחמאה עם שום עשבי תיבול ופרמזן
תוספת נהדרת לצד מתכוני דגים, אורז לבן ובשר.
מתכון קל להכנה, טעים ומוכן להגשה תוך 10 דקות בלבד!
אפשר להשתמש בכל זן פטריות אך כדאי להשתמש בזן אחד מכיוון וזנים שונים מתבשלים בקצב שונה.
כמה דקות הקפצה על מחבת (או ווק) עם שום ועשבי תיבול ויש תוספת זריזה וטעימה שמתחסלת תוך דקות!
רעיונות נוספים למנות פתיחה בסגנון אסייתי:
פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן שום ושומשום
ברוקולי עם פטריות בטריאקי
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.


פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול הדפסה
10 גרם חמאה
4 שיני שום, קצוצות דק
2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות
1 כף סויה
פלפל שחור, לפי הטעם
1 כפית עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת (לשמור קצת להגשה)
אופן ההכנה:
2. מכסים ומבשלים במשך כ- 5 דקות, עד שהפטריות מתחילות להגיר נוזלים ולהצטמק.
3. מוסיפים פטרוזיליה ופרמזן מגורר ומבשלים עם מכסה עוד 3-4 דקות.
4. מסירים מהאש ומגישים חם עם פרמזן מגורר מעל.
באהבה ובתיאבון ❤
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מתאים במיוחד לצד:
מוקפץ אורז עם ירקות
אורז לבן
חזה עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב קרם קוקוס
פסטה ברוטב שמן זית ושום






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה