מתכון קל להכנה לבצק לפוקצ'ה שיוצאת עבה ואוורירית
אין על פוקצ'ה חמה וטרייה שבדיוק יצאה מהתנור!
ואין על הפוקצ'ה הזאת! לחם פוקצ'ה ממרכיבים בסיסיים, בלי הרבה עבודה,
הריח המשגע מהרגע שנכנסת לתנור וכמובן הטעם הנפלא!
קריספית בקצוות, רכה ואוורירית מבפנים ומעל תפנקו אותה עם כל התוספות האהובות עליכם,
כמו: ירקות/ גרעינים/ גבינות / עשבי תיבול או אפילו קצת שמן זית ומלח גס מעל, יוצא מושלללם!
מצורף במתכון אופציות למגוון פוקצ'ות עם רעיונות לתוספות מעל ואופן ההרכה
הפוקצ'ה מתאימה לכל אירוח – טבעוני / חלבי / בשרי
תתאימו את התוספות לסוג האירוח, ואפשר כמובן לשלב מגוון תוספות בכל פוקצ'ה –
פוקצ'ה איטלקית / פוקצ'ה קפרזה / פוקצ'ה חצילים ועוד (ראו אופציות הרכבה בהמשך)
בואו נתחיל!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
לחם ללא לישה | לחם כוסמין מלא ללא לישה עם פרג ואגוזים
לחמניות רכות מקמח מלא | לחמניות מקמח כוסמין
לחמניות חלביות רכות מהירות | לחמניות שום רכות נתלשות
בואיקוס – לחמניות גבינה מהירות







כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה