
פופקורן בסיר ב- 5 דקות
פופקורן מושלם הכי טעים שמכינים בבית, ללא חומרים משמרים ותוספות מיותרות.
אחד הדברים הכי מושלמים לערבי סרט בבית עם המשפחה!
פופקורן פשוט וטעים, קל להכנה ותוך 5 דקות מוכן!

*אפשר להשתמש בסיר או מחבת. פה השתמשתי במחבת מאד רחבה עם מכסה בגודל מתאים (חשוב).
תהנו!


פופקורן בסיר הדפסה
3 - 2 כפות שמן קנולה
1 כוס גרעיני פופקורן
מלח, לפי הטעם
אופציה לתוספת:
חמאה מומסת
כלים נדרשים:
מחבת או סיר גבוה עם מכסה תואם
אופן ההכנה:
1. מחממים סיר / מחבת רחבה על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים את השמן, שופכים פנימה את גרגירי הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הגרעינים יצופו בשמן (חשוב לדאוג שתהיה שכבה אחידה של גרגירים בסיר - שהגרגירים לא יעלו אחד על השני, אחרת לא יתפוצצו).
2. מכסים עם מכסה, מבשלים על להבה גבוהה למשך כדקה ומדי פעם מנערים את הסיר.
3. מנמיכים את הלהבה לבינונית-גביהה. הגרעינים יחלו להתפוצץ (אל תפתחו את המכסה לפני שהפיצוצים הסתיימו אחרת יקפצו החוצה).
4. כעבור כמה דקות, כאשר תדירות הפיצוצים יורדת - הפופקורן מוכן! מכבים את הלהבה, ממתינים עוד כדקה ששאר שהפיצוצים יסתיימו לגמרי. מסירים את המכסה ומעבירים ישר לקערה גדולה. מפזרים מעל מלח, מנערים היטב ונהנים!
*לטעם של פופקורן של קולנוע - ממיסים חמאה במיקרו, מוסיפים קצת מלח ושופכים מעל הפופקורן כשהוא מוכן. מנערים טוב טוב ונהנים מכל ביס!
באהבה ובתיאבון ❤