מוקפץ חזה עוף עם פטריות ואגוזי קשיו ברוטב משגע, מנה כמו במסעדות!
שילוב של עוף רך מוקפץ עם פטריות ששומרות על נגיסות כיפית בפה ואגוזי קשיו שמתפצפצים בכל ביס
ומבושלים ברוטב אסייתי קרמי עדין עם נגיעה של קרם קוקוס.
מנה כל כך מהירה וקלה להכנה! מטגנים/מקפיצים את המרכיבים בווק (למי שאין – אפשר גם במחבת) ביחד, בלי לטגן לחוד.
מוסיפים כל מרכיב בהדרגה לפי הסדר הרשום, מקפיצים יחד ותוך כמה דקות כבר מגישים לשולחן
תגישו לצד אורז לבן – ויש לכם ארוחה טעימה, שלא תוכלו להפסיק לאכול!
רעיונות לעוד מתכוני מוקפצים:
בקר מוקפץ עם ברוקולי
מוקפץ אורז עם ירקות
עוף מוקפץ עם רצועות גזר ופרחי ברוקולי
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס=240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
רעיונות למוקפצים נוספים:
חזה עוף מוקפץ עם ירקות בסגנון תאילנדי | אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות
עוף מוקפץ עם ברוקולי בסגנון אסיאתי | חזה עוף מוקפץ עם ברוקולי
ברוקולי ופטריות בטריאקי | שעועית ירוקה מוקפצת
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה