רצועות חזה עוף מוקפצות עם ברוקולי וגזר ברוטב אסייתי משגע!
מתכון נהדר למנה קלילה, קלה להכנה וטעימה במיוחד שגם הילדים אוהבים.
מקפיצים את רצועות העוף כמה דקות בלבד על מנת שיצא רך ועסיסי.
יחד עם פרחי ברוקולי וגזר טריים ברוטב מתקתק עדין – מנה נהדרת לארוחת צהריים קלילה בפני עצמה
או עם תוספת של אורז לבן ישר מהסיר.
מוקפצים מומלצים נוספים:
חזה עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב קרם קוקוס
חזה עוף ופטריות עם בצל ברוטב סילן
חזה עוף מוקפץ עם ברוקולי
בקר מוקפץ עם ברוקולי
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
אורז לבן אוורירי | אספרגוס בחמאת שום ולימון |
אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות | פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול
ברוקולי ופטריות בטריאקי | שעועית ירוקה מוקפצת
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
רגע!
ובאינסטגרם ביקרתם? יש רילסים, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה