עוף עם בצל ותפוחי אדמה רכים ברוטב עדין של שום עם לימון משגע!
ארוחה שלמה פשוטה ומהירה להכנה – 10 דקות עבודה, שמים הכל בתבנית וישר לתנור.
את העגבניות מוסיפים באמצע הבישול והן נותנות את טעמן החמצמץ העדין.
העוף ותפוחי האדמה סופגים את הרוטב מסביב ויוצאים רכים וטעימים.
אפשר גם לגוון ולבחור ירקות לפי טעמכם או מה שיש לכם במקרר (אופציות ראו בהמשך…)
מתכון מושלם לארוחת עוף טעימה לאמצע השבוע במינימום מאמץ שמתחסלת!
אופציות נוספות לעוף עם תפו"א בתנור:
שוקי עוף בשום לימוני עם תפוחי אדמה בתנור – למי שאוהב את תפוחי האדמה יותר פריכים ומנה עם פחות רוטב.
או עוף ותפוח אדמה אפויים בשקית קוקי – ארוחה קלה להכנה וטעימה בשקית אפייה ב-10 דקות הכנה בלבד.
תהנו!
2 תגובות
הי. קודם תודה רבה. עכשיו נכנס לתנור. רק מה שלא הבנתי הוא אם החצי כוס לימון זה מיץ לימון יענו, לימון אחד סחוט ועליו מים לגובה חצי כוס, או חצי כוס לימון סחוט?
היי גל, הכוונה היא לחצי כוס של מיץ מלימונים סחוטים. אין צורך להוסיף מים. הרוטב יוצא חמצמץ טעים 🙂 בכיף, ותהנו!