אין על העוגה הזאת!
מתכון מנצח לעוגת גבינה פירורים רכה ומפנקת שאי אפשר להפסיק לאכול!
עוגת פירורים קלה להכנה עם בסיס פריך, תערובת מדהימה של גבינות ומעל שכבה של פירורים זהובים.
זאת העוגה המנצחת של חמתי אשר מכינה מכל הלב כל שנה באירועים מיוחדים ומתחסלת תוך כמה דקות!
העוגה חגיגית ומושלמת לכל אירוע, ובמיוחד מככב בשולחן בחג שבועות.
ניתן להכין את העוגה יום-יומיים לפני האירוע ולשמור בקירור עד ההגשה
ניתן גם להכין כקינוח בכוסות, בהגשה אישית
תמשיכו לקרוא…. אופן ההכנה בהמשך!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
עוגת גבינה לוטוס לימונית | עוגת ביסקוויטים פתי בר
| קאפקייקס וניל | כדורי שוקולד לילדים
קרם ברולה
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
10 תגובות
יש בעייה בתערובת הגבינה את מוסיפה קורנפלור וכל זה ללא אפייה.
אין שום אפקט לקורנפלור אם לא בישלו או עבר תהליך אפייה.
האפקט היחיד יהיה תחושה קמחית בפה. לא שמים קורפלור לעוגה ללא אפייה. אם המטרה היא להסמיך…לא השגנו כלום. סורי…
היי אביבית, תערובת הגבינות יוצאת רכה. הפודינג וניל נותן אפקט הסמכה, אפשר גם להוריד את הקורנפלור אך אני שמתי לב להבדל בסמיכות התערובת ללא השילוב. לא חובה להוסיף אך ממליצה. תודה על התגובה והארה 🌹
ימית יקרה, איזו עוגה, טעימה בטרוף!
הכנתי לאירוע חלבי בסוף שבוע, תוך שעה חוסלה! שומרת לי את המתכון במועדפים 🙂
שמחה לשמוע שאהבו, כיף שעדכנת
היי..האם החמאה אמורה להיות רכה?
היי שני, כן, להשאיר אותה מחוץ לקירור שתגיע לטמפרטורת החדר- כך היא תהיה רכה וקלה יותר לעבד במיקסר
יצאה מעולה!!!!
תודה על המתכון
היי יפעת, תודה על העדכון, שמחה לשמוע שאהבתם! שיהיה חג שמחחח:)
אחת העוגות הכי טעימות!!! תערובת הגבינה מושלמתתתת, רכה ואוורירית ולא מתוקה מידי. מתכון מנצח, תודה רבה!
איזה כיף לשמוע נורית, תהנו!