עוגת בננות ושוקולד רכה, אוורירית והכי טעימה שיש!
יש לכם בננות בשלות? חייבים להכין את העוגה הזאת!
מתכון מנצח לעוגת בננות אוורירית עם פצפוצי שוקולד שנחטפת.
עוגה בחושה מהירה, קלה מאד להכנה ויוצאת עסיסית, רכה וכל כך טעימה.
יש בננות אך לא בשלות ?
גם אם יש לכם בננות והן לא מספיק בשלות – פה תוכלו למצוא טיפ מעולה: איך להבשיל בננות תוך 20 דקות בלבד!
רעיון נוסף לשימוש בבננות- ניתן גם להכין לחם בננה עם אגוזי מלך – מאפה מושלם לצד הקפה של הבוקר!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
.
מומלצים נוספים:
עוגת תפוזים בחושה אוורירית | עוגת תפוחים בחושה
עוגת שוקולד בחושה פרווה | עוגת מייפל אגוזים בחושה (פרווה)
עוגת דבש בחושה | עוגת טורט (ספוג) עם שבבי שוקולד
.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
.
6 תגובות
הכנתי לא מעט עוגות בננה אך עדיין לא נתקלתי בעוגה כזאת עסיסית וטעימה! תודה רבה, מאמצת:)
תודה רבה דפנה, שמחתי לשמוע!
היי
אפשר שמנת לבישול במקום השמנת החמוצה?
היי הדס לא, אבל אפשר להמיר את השמנת החמוצה ביוגורט אם יש לך זמין
נראה טעים, הוספת שוקולד מגורד וגם שוקולד צ'יפס? כך נראה מהתמונה
היי מירי, פה השתמשתי בשוקולד צ'יפס קטנים. אפשר גם בשוקולד מגורד