עוגיות טעימות מבצק שמכינים עם קמח מלא במילוי תמרים (ואגוזים)
מתכון פשוט וקל למגולגלות תמרים טעימות שנחטפות!
פינוק טעים ליד הקפה של הבוקר 🙂
עוגיות שמכינים בכמה דקות עבודה והתנור עושה את השאר 🙂
העוגיות מבצק עם קמח מלא שקל לעבוד איתו ולייצור עוגיות מגולגלות משגעות!
מתכון נוסף לבצק שקל לעבוד איתו : רולדת בצק פריך – בצק משגע פריך וטעים שקל להכין – רק לבחור מילוי ולתנור!
עוד רעיונות למילוי:
לא חייבים מילוי של תמרים (למרות שממש טעים! במיוחד עם האגוזים הקצוצים….)
כל מילוי מתאים עם הבצק: שוקולד נוטלה למריחה / השחר , ממרח חלבה, ריבה מכל סוג.
ועכשיו למתכון!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
.
.
מומלצים נוספים:
בעבע בתמר | עוגיות שיבולת שועל וטחינה
רולדת בצק פריך | עוגיות פיצוחים עם שקדים ואגוזים
.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
2 תגובות
היי ימית אפשר להפוך את זה לפרווה או שמאבד מהמרקם
היי אמונה, אפשר להמיר את החמאה למחמאה ולהוסיף מים (או אפילו מיץ תפוזים) במקום חלב. 🙌