
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות וקלות להכנה שיוצאות רכות והכי טעימות שיש!
עוגיות משגעות שמכינים ב-15 דקות והתנור עושה את שאר העבודה.
מושלמות לאירוח או לפינוק לצד כוס חלב או קפה.
זהירות! העוגיות ממכרות ונחטפות תוך שניות (ולא רק על ידי הילדים 😜)!

אם אתם אוהבים עוגיות רכות- אל תפספסו!!
מתכון מעולה לעוגיות שוקולד פאדג' מדהימות, עשירות בשוקולד וקלות להכנה.
או עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית לילדים
עוגיות קלות להכנה מומלצות נוספות:
עוגיות פיצוחים שקדים ואגוזים | בעבע בתמר | אוזני המן פריכות | עוגיות טחינה נימוחות
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.


עוגיות שוקולד צ'יפס רכות הדפסה
200 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר (לא להמיס במיקרוגל)
3/4 כוס סוכר חום כהה לאפייה (לא דמררה)
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים (גודל L)
2 כפיות תמצית וניל (או 1 שקית סוכר וניל = 10 גרם)
1.5 כפיות מלח
2 כוסות קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס (250 גרם) שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר במהירות גבוהה, כ-3 דקות, עד קבלת תערובת רכה ובהירה.
2. מוסיפים ביצים, כל פעם אחת עד שנטמעת בבלילה, ותמצית וניל. מערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מלח, קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק (להשתדל לא לערבב יותר מידי. כמה שפחות).
3. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים כמה סיבובים בלבד עד לפיזור אחיד בבצק.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים מהתערובת כדורים שווים בגודלם ומניחים את הכדורים על התבנית (עם 1 כף לכדור, משקל כ-35 גרם, תוכלו להכין כ-28 עוגיות). מכסים בשקית ניילון ומניחים במקפיא לפחות ל-30 דקות (לא לוותר על שלב זה!).
5. מחממים תנור ל-180 מעלות, חימום עליון ותחתון, מסדרים את הכדורים הקפואים בצורה יחסית מרווחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כ-14 עוגיות לכל תבנית) ואופים בין 17-20 דקות, או עד להזהבה קלה (לשים לב, העוגיות עדיין יהיו מאד רכות אך מעט יתקשו לאחר מספר דקות מחוץ לתנור).
[klhtimer seconds="1020" time_text="(הפעל טיימר ל-17 דקות)" clock_icon="1"].
6. מיד לאחר אפייה, לפני שהעוגיות טיפה מתקשות, לוקחים תחתית שטוחה של קערה או קופסא ומשטחים את העוגיות קלות (ייתן להן מראה אחיד, סדוק ויפה!). מעבירים בעדינות לרשת צינון וממתינים כמה דקות בסבלנות עד שטורפים!
בסיום האפייה מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא /צנצנת אטומה עד 5 ימים.
באהבה ובתיאבון ❤
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
עוגיות מומלצות נוספות:
עוגיות תמרים (מגולגלות) מקמח מלא
עוגיות טחינה נימוחות
עוגיות שוקולד ציפס נימוחות
עוגיות שיבולת שועל וטחינה




כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
2 תגובות
מתכון מעולה! תודה רבה!!!
היי נטלי, בשמחה! כיף לשמוע שאהבת:)