עוגיות שוקולד קלילות במרקם עוגייתי עדין שנמסות בפה!
בלי קמח, בלי חמאה ועדיין העוגיות יוצאות טעימות בטירוף!
עדינות ופריכות מבחוץ עם מראה סדוק ובפנים מרקם של פאדג' עם שוקולד ציפס שנמסות בפה בכל ביס
מתכון פשוט וקל, ללא גלוטן – מושלמות להגשה בפסח
תהנו מכל ביס!

פריכות מבחוץ, עם מרקם של פאדג' משגע מבפנים!
את העוגיות מכינים מחלבונים של ביצה (החלק הלבן שקוף). מה עושים עם החלמונים שנשארו?
אפשר להשתמש בהם להכנת בצק פריך של אוזני המן
להכנת קרם ברולה קלאסי טעים וממכר!
או לתחתית ולציפוי של עוגת גבינה פירורים קלאסית
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים ללא גלוטן / כשרים לפסח:
עוגת שוקולד עשירה – ללא גלוטן
עוגיות קוקוס קלאסיות – ללא גלוטן
בראוניז שוקולד- ללא גלוטן
פצפוצי אורז עם שוקולד ללא גלוטן
נשיקות מרנג
עוגיות פיצוחים עם שקדים ואגוזים






מתכונים מומלצים לניצול החלמונים (הצהוב של הביצה) שנשארו:
אפשר להשתמש בהם להכנת:
קרם ברולה – קינוח צרפתי של קרם וניל עדין אפוי עם ציפוי של שכבת קרמל סוכר שרוף
לתחתית ולציפוי של עוגת גבינה פירורים קלאסית, הכנת עוגיית שוקולד ציפס ענקית שכל ילד יאהב!
או בצק פריך של אוזני המן




כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה