עגבניות שרי מיובשות בתנור עם שמן זית שום ובזיליקום.
כל כך קל להכין בבית עגבניות מיובשות, ויוצא ככ טעים!
בפעם הראשונה שהכנתי הצטערתי שלא הכפלתי כמויות. יצא ככ טעים ונחטף כמו סוכריות!
על פרוסת לחם יחד עם פסטו ביתי וגבינה מעל- יוצא פשוט מעדן.
העגבניות מצטמקות בתנור לכן אני אני ממליצה להכפיל כמויות וכך יהיה מספיק כדי לשלב בכריכים, פוקאצ'ות, סלטים, ופסטות
או אפילו להכניס לצנצנות ולחלק כמתנה טעימה לאהובים.
*מצרפת 2 דרכים במתכון לייבוש עגבניות – דרך אחת בתנור ומי שמעדיף את הדרך הטבעית- ייבוש בחוץ בשמש.
תהנו!
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
2 תגובות
תודה.
נראה נהדר!!
יש תחליף ל…שום?
היי סופי, השום מוסיף טעם אך לא חובה להוסיף אם את פחות אוהבת