סלט תפוחי אדמה במיונז עם סלרי ועירית
סלט תפוחי אדמה טעים וקל להכנה מתפוחי אדמה מיונז, חרדל, סלרי ועירית.
סלט תפוחי אדמה שמתאים לארוחת ערב שבת, לפיקניק או סתם כנשנוש יחד עם חלה מתוקה.
תהנו!
סלט תפוחי אדמה במיונז עם סלרי ועירית הדפסה
5 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים וחתוכים לקוביות
½ כוס שמנת חמוצה
½1 כפות מיונז
½2 כפיות חרדל דיזון
פלפל
סלרי קטן, קצוץ דק
חופן עירית, קצוצה (לשמור קצת להגשה)
קורט כורכום
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה במים רתוחים כ- 30 דקות, עד לריכוך. מקלפים וחותכים לקוביות.
- מערבבים בקערה שמנת, מיונז, חרדל, כורכום ופלפל. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, סלרי ועירית ומערבבים בעדינות עד ציפוי כל המרכיבים בתערובת התיבול.
- מגישים עם עירית קצוצה מעל.
באהבה ובתיאבון ❤
סלטים מומלצים נוספים:
סלט אבוקדו קלאסי | סלט עגבניות שרי חריף | סלט ביצים עם חרדל מיונז ועירית | סלט חצילים במיונז
4 תגובות
ומתי נכנס הכורכום
היי רפול, אפשר להוסיף בתערובת התיבות של השמנת חרדל או לפזר מעל לפני הגשה.
יש אפשרות בלי השמנת חמוצה? או שזה ממש יפגע בסלט?
לא חובה, אפשר לוותר:)