סלט מיונז בתוספת אפונה, גזר, מלפפונים חמוצים וכמובן תפו”א בתיבול טעים
סלט ממרכיבים בסיסיים שכל אחד יכול להכין ולהתאים את הכמות המרכיבים לפי הטעם האישי שלו
מתכון קל ופשוט לסלט מיונז, יוצא כל כך טעים שאפשר לאכול בכל ארוחה!
מושלם לחגים' פיקניקים ואפילו לפינוק טעים על חלה או מצה בפסח.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
סלט תפוחי אדמה במיונז עם סלרי ועירית | סלט ביצים עם מיונז קלאסי
| סלט ביצים עם מיונז ושמיר | סלט ביצים עם מיונז חרדל ועירית
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
סה"כ, מרבית המתכונים זהים. אני נוהג להוסיף מעט בצל (סגול) קצוץ דק ומושרה במי מלח לכחצי שעה (זה מוציא מעט מהחריפות והריח). כמו כן אני מוסיף חופן שמיר קצוץ. התוספות משדרגות את הסלט.
היי אלישע, מסכימה, מתכוני סלט תפוחי אדמה די דומים, כל אחד מוסיף למתכון את הטוויסט שלו לפי הטעם האישי. אהבתי את הטיפ להשריית הבצל הסגול במי מלח להוצאת הריח וחריפות. שמיר גם מתאים בהחלט! תודה על התגובה הטעימה 🙂