
סלט עדשים חומות
עדשים חומות עם פטרוזיליה קצוצה, נגיעה של שום וחמצמצות מעודנת של לימון.
איזה כיף של סלט! סלט פשוט להכנה וללא הרבה מרכיבים.
5 דקות עבודה ומקבלים סלט ממכר ומשביע שיכול להוות ארוחה קלילה בפני עצמה.
סלט עדשים קר שנהדר לקחת לפיקניקים בימי קיץ חמים או לאכול בבית כתוספת מזינה עם כף של טחינה ביתית מעל.
תהנו!!


סלט עדשים חומות הדפסה
1 כוס עדשים חומות, שטופות ומסוננות
1 כפית מלח
1 בצל סגול קטן, קצוץ (לא חובה)
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
2 שיני שום, כתושות
מיץ מ- 1 לימון טרי
שמן זית
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מכניסים את העדשים לסיר ויוצקים מים עד כיסוי העדשים. מוסיפים כפית מלח ומבשלים למשך כ- 20 דקות.
2. מסננים, מעבירים לקערה ומניחים להצטנן.
3. מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה, מערבבים, מתבלים ומגישים קר.
באהבה ובתיאבון! ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
סלטים מומלצים נוספים:
סלט כרוב סיני עם שומשום ושקדים קלויים
סלט עגבניות שרי חריף
סלט ביצים עם מיונז קלאסי
סלט חסה עם גזר ואגוזי מלך קלויים
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
4 תגובות
אף אחד לא הגיב- ניסינו ואהבנו!
מעולה, שמחה לשמוע שאהבתם!
גם לנו היה מאוד טעים! תודה!
היי נועה, כיף שאהבתם, תודה שחזרת לעדכן:) תהנו!