
סלט אבוקדו פיקנטי
סלט אבוקדו בטעם פיקנטי עדין, טעים בטירוף!
מושלם למריחה על פרוסת לחם פריכה / בגט כתוספת לארוחת בוקר או נשנוש טעים לצהריים.
מתאים גם לאירוח כמטבל נהדר להגשה לצד נאצ'וס.
סלט קל, ומהיר להכנה וממכר!
תהנו!


סלט אבוקדו פיקנטי הדפסה
2 אבוקדו גדולים, רכים
1 בצל סגול קטן, קצוץ
1 עלה בצל ירוק, קצוץ
1 פלפל ירוק חריף קטן, קצוץ דק
2 כפיות מיונז
1.5 כפות רוטב סרצ'ה
1 לימון, סחוט טרי
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. בקערה מועכים עם מזלג את האבוקדו למחית.
2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומתבלים.
3. מגישים עם לחם טרי טעים ונהנים מכל ביס!
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
סלטים מומלצים נוספים:
סלט חצילים חריף במיונז | סלט טונה עם תירס
סלט אבוקדו קלאסי | סלט ביצים עם מיונז ושמיר
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!