
סחוג ירוק חריף אש!
אוהבים חריף? הנה המתכון בשבילכם! סחוג ירוק חריף במיוחד, קל להכנה, ויוצא אששש!
ממרח סחוג ירוק חריף המקפיץ את הטעם בכל כריך או ארוחה.
תכינו כמות גדולה ותקפיאו- כך שאף פעם לא ייחסר 🙂
תהנו!


סחוג ירוק חריף אש! הדפסה
5 - 4 פלפלים חריפים ירוקים
2 צרורות כוסברה טרייה
15 - 10 שיני שום
1 כפית מלח
2 כפיות כמון
1/2 כפית תבלין צ'ילי יבש
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. קולפים את שיני השום, שוטפים את הכוסברה, מייבשים ומניחים בצד.
2. שוטפים ומנקים את הפלפלים מהזרעים וחותכים לחתיכות גדולות (ניתן להשאיר את הזרעים למי שמעדיף יותר חריף).
3. מכניסים למעבד מזון חצי מכמות השום, הפלפלים והכוסברה וטוחנים עד קבלת תערובת גרגירית. לאחר מכן מוסיפים את שאר הפלפלים, השום והכוסברה וטוחנים שוב.
4. מוסיפים שמן זית וטוחנים עד קבלת המרקם הרצוי של הסחוג. מתבלים, מערבבים היטב וטועמים.
5. מחלקים את הסחוג לקופסאות חד פעמיות או צנצנות ומכסים בשכבה נדיבה של שמן זית (לוודא שלא נכנסים מים לקופסאות האחסון על מנת שלא ייווצר עובש).
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מטבלים/סלטים נוספים מומלצים:
סלט עגבניות שרי עם בזיליקום, צנוברים ומוצרלה
סלט חצילים חריף במיונז | רוטב פסטו ביתי ב- 10 דקות
ממרח פלפלים אדומים קלויים




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!