ניוקי ברוטב שמנת שום ופרמזן בניחוח בזיליקום (או מרווה).
מנה קלה להכנה ברוטב שמנת עדינה וטעימה
הכי כיף שאין צורך לבשל ולסנן את הניוקי מראש – הכל בסיר אחד ולוקח רק 10 דקות להכין!
רעיון מעולה לארוחה זריזה לאמצע שבוע.
הגרסה האיטלקית לכופתאות בצק רך העשויות מתפוחי אדמה, מוגש לרוב עם רוטב שמנת / עגבניות
ואפשר גם להכין מנה מהירה וטעימה של ניוקי ברוטב שמנת פסטו.
למנה זו אני השתמשתי בשמנת 15% אך אפשר יותר, למי שאוהב מרקם יותר קרמי.
הרוטב כל כך עדין וטעים, ובשילוב עם הניוקי יוצא מושלם!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
.
מומלצים טעימים נוספים:
ניוקי ברוטב שמנת פסטו | פסטה ברוטב שמנת פטריות ותרד
תפוחי אדמה מעוכים בתנור | שניצל פריך במיוחד
.
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
.
.