בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
רולדת בצק פריך
עוגיות תמרים (מגולגלות) מקמח מלא
אוזני המן פריכות
אוזני המן מבצק שוקולד פריך
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
8 תגובות
הכנתי את מלית הפרג, היא היתה מאוד טעימה ובסמיכות הנכונה.תודה רבה.
היי דייזי, תודה שעדכנת, שמחה שאהבת! 🙂
אני גר בחול , יש רק גריגרי פרג, איך לשמור..?
היי למתכון יש צורך בפרג טרי טחון. אפשר לטחון את גרגירי הפרג בבית במכונת תבלינים/ קפה ולהשתמש מיד.
לגבי אחסון – ניתן לאחסן פרג שלם בשקית אטומה ובטמפרטורת החדר למשך מספר חודשים עד השימוש. כאשר פרג טחון טרי יש לאחסן מיד במקפיא בשקית אטומה למשך כ3 חודשים.
מלית מושלמת! בתור משהי שלא תמיד הולך לה, יצא לי פצצה על הפעם הראשונה! תודה על מתכון מדויק וסופר מהיר.
מהמם, כיף לשמוע שאהבת:) תהנו! ושיהיה חג שמחחחח
תודה על המתכון והטיפים הנהדרים, יצא מלית נהדרת😍האם ניתן להקפיא את המלית, אם לא ניצלתי את כל הכמות?
היי ריבה, שמחה שאהבת! כן, אפשר להקפיא בכלי אטום כחודשיים, אך הכי טעים כמובן טרי טרי:)