
מטבעות שוקולד עם פירות מיובשים
חטיף שוקולד קל, מהיר וטעים ב- 10 דקות הכנה!
מטבעות שוקולד מריר שכיף לקשט עם פירות מיובשים ואגוזים אהובים
מתכון פשוט שהילדים ישמחו להכין יחד איתכם!

מושלם להגשה במיוחד בטו בשבט ולכל אירוע 🙂
תהנו!


מטבעות שוקולד עם פירות מיובשים הדפסה
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
חופן פירות מיובשים ואגוזים מאיזה סוג שאוהבים: משמשים, צימוקים, חמוציות, אגוזי מלך, שקדים פרוסים או חצויים, פיסטוקים, שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערת זכוכית.
2. ממסיסים את השוקולד במיקרוגל באינטרוולים של 30 שניות כל פעם ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
3. מרפדים תבנית או כל משטח שטוח (בגודל שייכנס למקפיא) ובעזרת 2 כפיות או כפות (תלוי בגודל המטבעות שאתם רוצים) יוצקים בעדינות את השוקולד המומס על נייר האפייה בצורת מטבעות, עם מרווחים של לפחות חצי סנטימטר אחד מהשני.
4. מקשטים כל מטבע בחתיכות של פירות מיובשים ואגוזים ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה לפחות או עד שהשוקולד מתקשה ואפשר להוציא אותו בקלות מנייר האפייה. ומגישים.
* ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בשקית זיפלוק או קופסא אטומה בהקפאה עד ההגשה.
תהנו!!
באהבה ובתיאבון ❤
מומלצים נוספים לט"ו בשבט:
בעבע בתמר | עוגיות תמרים (מגולגלות) מקמח מלא |עוגיות פיצוחים עם שקדים ואגוזים



אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי