מתכון ללימונים כבושים טעימים שישדרגו לכם כל מנה!
אם נשארו לכם הרבה לימונים – הכנת לימונים כבושים הינו הפתרון מושלם לשימוש בהם.
מה עושים עם לימון כבוש? לימון כבוש משדרג המון מאכלים – ביניהם תבשילי בשר ודגים, פסטות, רטבים לסלט ואפילו מקפיץ את הטעמים בכריכים וסנדביצים.
תראו כמה קל להכין בבית – כמה דקות הכנה והזמן עושה את השאר 🙂
מצפים פרוסות לימונים במלח, מכניסים לצנצנת מעוקרת, ממלאים במיץ לימון וכמה תוספות וזהו!
מניחים כמה ימים סגור על השיש ומוכן.

הכנת לימונים כבושים
* רגע! לפני שמתחילים – מבצעים עיקור לצנצנת הזכוכית – חשוב על מנת להרוג את כל החיידקים.
איך מעקרים צנצנת?
ממלאים את הצנצנת ואת החלק הפנימי של המכסה במים רותחים וממתינים כ- 10 דקות.
שופכים את המים ומניחים לייבוש.
לאחר העיקור לשים לב לא לגעת בידיים בתוך הצנצנת אלא רק בצד החיצוני.
עכשיו ניתן לגשת למתכון ולהתחיל!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים בתחמיץ:
טורשי – מוחמצים עיראקיים
חצילים ופלפלים בתחמיץ
פלפלים קלויים בתחמיץ



אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!