לחמניות רכות מקמח כוסמין
לחמניות עם שמרים וקמח כוסמין קלות שיוצאות רכות ואווריריות
נשמרות רכות וטעימות גם יום למחרת
מושלם לכריכים או לטבול ברטבים וכמובן גם בשקשוקה
הלחמניות קלות מאד להכנה, ממליצה אפילו להכפיל כמויות ולאחר האפייה להקפיא ולשמור כאשר רוצים לחמנייה טעימה וטרייה
לחמניות חמות ישר מהתנור – רכות רכות, זהובות והריח בבית משגע!
– ניתן להכין את הלחמניות ללא תבנית פיירקס. מניחים אותן מרווחות אחת מהשנייה על תבנית מרופדת בנייר אפייה לפני כניסתן לתנור.
– אפשר להוסיף תוספות מגוונות לבצק לקראת סיום הלישה – עשבי תיבול (כמו אורגנו), זיתים קצוצים ועוד.
– לאחר האפייה ניתן לשמור במקפיא בשקית או קופסא אטומה.
אוהבים להכין לחמניות בבית?
הנה עוד רעיונות ללחמניות קלות להכנה שיוצאות משגע!!!
לחמניות מקמח מלא
לחמניות חלביות רכות מהירות
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מאפים מומלצים נוספים:
בואיקוס – לחמניות גבינה מהירות
חלה מתוקה לשבת
לחמניות חלביות אווריריות
לחמניות מקמח מלא
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
אפשר מים במקום חלב?
הטעם ייצא טיפה שונה אבל כן, אפשר