לביבות תפוחי אדמה מטוגנות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים!
לביבות בית, לביבות כמו של פעם – קלאסיות מתפוחי אדמה
מתכון מנצח של בעלי היקר, שמכין למשפחה ולחברים כל שנה בחנוכה 🙂
ערימת לביבות קריספיות חמות ומשגעות ותמיד מקבלות תשבחות ומתחסלות במהירות!
מושלמות להגשה בחנוכה, או מנת פתיחה לצד שמנת חמוצה או יוגורט
זהירות – ממכר!
🥰
שיהיה חג שמח!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
תפוחי אדמה מניפה | תפוחי אדמה מעוכים בתנור
תפוחי אדמה קטנים קריספיים בתנור | קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
4 תגובות
יצא מושלםםם!! מתכון פשוט וטעים
יצא קריספי כמו שאנחנו אוהבים, בקושי הגיע לשולחן מרוב שטרפו על הדרך 😂
היי אביטל, מסכימה,בהחלט ממכר:) שמחה שאהבתם! תהנו ושיהיה חג שמח!
איזה טעים טעיםםם!! יצא מוששש, תודה על המתכון
בשמחה מיקה, תהנו ובתיאבון!