פרחי כרובית פריכים אפויים בתנור מצופים בטחינה ביתית
אופים את הכרובית במצב גריל בתנור והיא יוצאת פריכה ומשגעת אפילו לאכול כך, ככרובית אפויה בתנור.
תוסיפו טחינה מעל – וזאת מנה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
אין בישול או טיגון של הכרובית – מתבלים, אופים ומוסיפים טחינה.
כל כך קל להכין ויוצא כל כך טעים!
אני מזהירה מראש – זה ממכר
😊
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים עם טחינה:
טחינה ביתית ב- 3 צבעים | עוגיות שיבולת שועל וטחינה
עוגיות טחינה נימוחות | חציל שלם קלוי בטחינה
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
8 תגובות
תכין ותשמור לי קצת 🌹😘
היי שחר, נכון! הייתה טעות בכתיבת כמות המלח – הכמות עודכנה, תודה על ההערה:)
הי
אפשר להכין עם כרובית קפואה?
תודה
היי טובה, לא מומלץ מקפוא אלא מכרובית טרייה
מעולה!!!!
עשיתי ארוחה שלמה מהמתכונים שלך לאורחים טבעונים וכולנו התלקקנו!
אני לא מצליחה להרשם לאתר שלך. לא מבינה למה.
היי אפרת, שמחה שכולכם אהבתם, איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לעדכן! 🙂
את יכולה להצטרף לעמוד הפייסבוק "קל להכנה" – שם אני מעלה רעיונות לארוחות ומעדכנת מתכונים חדשים שעולים לאתר 🙂 מוזמנת בשמחה!
https://www.facebook.com/kal.lehachana
מעדכנת שהכנתי ויצא טעים. תודה על המתכון
כיף שחזרת לעדכן :)שמחה לשמוע!