
טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ
תהפכו את השאריות למנה קלילה שמכינים תוך כמה דקות!
ראפ עוף טעים במיוחד מטורטייה במילוי רצועות עוף מוקפצות, בצל מטוגן וירקות טריים. ארוחה טעימה ב 10 דקות הכנה!
מתכון קל להכנה לארוחת ראפ טעימה, ובריאה ומשביעה.
כשאין יותר מידי זמן להכין ולהתנסות בדברים מסובכים במטבח ונשאר אוכל מיום שלפני אפשר להפוך את השאריות לארוחה טעימה בעטיפה ולייצור מנה חדשה טעימה פני עצמה. כמה ירקות, רצועות חזה עוף מוקפצות, נגיעה של רוטב אהוב ובתיאבון!
מתכון הסוגר פינה לארוחת צהריים מהירה וטעימה שגם הילדים כל כך נהנים להרכיב ואוהבים לחסל 🙂
מתכון הסוגר פינה לארוחת צהריים מהירה וטעימה שגם הילדים כל כך נהנים להרכיב ואוהבים לחסל 🙂
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.


טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ הדפסה
4 טורטיות גדולות
4 פרוסות חזה עוף, חתוכות לרצועות
1 בצל בינוני, קצוץ או חתוך לרצועות
1 עגבנייה גדולה, קצוצה
חסה, חתוכה לרצועות דקות
מלח ופלפל
רוטב אלף האיים
רוטב צ'ילי מתוק (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מכינים את כל המרכיבים: חותכים את החזה עוף והחסה לרצועות, את הבצל קוצצים או חותכים לחצאי טבעות דקות ואת העגבנייה קוצצים.
2. מקפיצים: במחבת (או ווק) מחממים מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה. מוסיפים את רצועות העוף, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2-3 דקות, עד שינוי הצבע של העוף (זהירות שלא יתייבש).
3. מכינים את הטורטיות: קולים מספר שניות את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים אותן על משטח עבודה ועל כל טורטייה מניחים במרכז ולאורך מעט מכל מרכיב.
4. מגלגלים: מרימים את שולי הטורטייה הקרובים , סוגרים, ומגלגלים עד שהטורטייה הופכת לגליל. מכניסים את הקצוות פנימה ועוטפים באלומיניום.
5. מכינים כך את כל הטורטיות ומגישים.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
גוואקמולי – סלט אבוקדו מקסיקני
בשר טחון בסגנון מקסיקני לטורטייה במילוי בשר
טאקוס עם בשר טחון בסגנון מקסיקני



מומלצים נוספים עם עוף:
מוקפץ עוף עם ירקות תאילנדי
חזה עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב קרם קוקוס
אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות
חזה עוף ופטריות עם בצל ברוטב סילאן




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!