גזר גמדי מתוק עם סילאן
גזר גמדי פריך וטעים במתיקות מעודנת
מתכון מהיר וקליל לתוספת טעימה ומזינה שמגישים תוך 10 דקות לשולחן!
גזר גמדי פריך וטעים במתיקות מעודנת שמבושל עם חמאה (או נטורינה לטבעוני) וסילאן –
לא צריך להפשיר מראש את הגזר. ישר משקית סנפרוסט קפואה ומחממים במחבת לפי ההוראות במתכון.
כמה דקות במחבת ומוכן! יוצא טעים טעים!
תוספת נהדרת לכל ארוחה שגם ילדים טורפים!
מתכון שהולך נהדר עם דג סלמון אפוי בתנור או פילה לברק בתנור
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
גזר גמדי מתוק עם סילאן הדפסה
800 גרם גזר גמדי קפוא (1 שקית)
1/2 כוס מים
40 גרם חמאה (לטבעוני/פרווה אפשר נטורינה)
2 כפות סילאן
מלח, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים את הגזר הקפוא ומים, סוגרים עם מכסה ומבשלים כ-5-7 דקות, עד להפשרה וריכוך הגזר.
2. מסירים את המכסה ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
3. מוסיפים חמאה וסילאן ומערבבים יחד. מוסיפים מלח לפי הטעם ומבשלים כמה דקות נוספות עד צריבה קלה. מגישים.
גזר גמדי במתיקות מעודנת וטעימה
ב-10 דקות הכנה בלבד!
למנה טבעונית -
ניתן להמיר את החמאה בנטורינה
מי שאוהב טיפה צרוב -
ניתן להשאיר עוד כמה דקות על המחבת, מידי פעם לערבב, עד קבלת רמת הצריבה שאתם אוהבים
באהבה ובתיאבון ❤
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
אספרגוס בחמאה ושום | גזר מבושל
פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול
שעועית ירוקה מוקפצת | תירס חם מבושל
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה